Известие

Collapse
No announcement yet.

Среща на собствениците на 166-ци - 2

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Предлагам да се измести малко датата за срещата, и всеки който ще дойде 100% дори и срещата да не е в неговия грат да каже, да се види колко хора ще сме евентоално.
    landikar
    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Първоначално публикувано от TaNo
      Предлагам да се измести малко датата за срещата, и всеки който ще дойде 100% дори и срещата да не е в неговия грат да каже, да се види колко хора ще сме евентоално.
      Е какво да се измества ... има 20 дена до тогава Според мен е достатъчно
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
      Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Ето какво предлагам - всеки който ще идва със сигурност , където и да е срещата да каже и ще направя списък в първия пост

Comment

Аз ще дойда стига да не е в другия край на Б-я
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

И аз ще дойда ,без значение в кой краи на България е :Д :Д :Д шега естествено но ще дойда кадето и да е!
            ALFA ROMEO 166 2000

Comment

Аз мога да дойда ако е в София или близо до София, за съжаление!
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD /99/

Comment

Е .. добре пиша те и теб за всеки случай

Comment

БРОЙТЕ И МЕН!!!

Comment

Аз няма да избързвам да казвам,че ще идвам или пък няма. Ся вода едни преговори с шофьорите ми
                    landikar
                    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o
                      Е .. добре пиша те и теб за всеки случай
                      O.K.
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD /99/

Comment

Колеги,и аз съм за София !
                        Само да го уточним така че,да е удобно за повечето от нас !
                        Като дата и време!
                        лавинко 8,5

Comment

Първоначално публикувано от Огнян Андреев
                          Колеги,и аз съм за София !
                          Само да го уточним така че,да е удобно за повечето от нас !
                          Като дата и време! ...
                          Датата и часа мисля, че ги уточнихме:

Първоначално публикувано от Коки
                          Какво ще кажете за 21-23 март? Тъкмо ще отпразнуваме астрономическата пролет.
                          Съгласен съм
                          Аз предлагам датата да е 22.03.08г. някъде около 13:00-14:00ч и остава само мястото да се определи
                          Както казва ЕМо0о, остава само мястото да се определи. Ако се съобразим с резултатите от анкетата, следва да е в София. До 2-3 дни ще дам предложение за конкретно място, където хем да наредим хубавиците, хем да може да седнем на маса да се видим.
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                          Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Както казва ЕМо0о, остава само мястото да се определи. Ако се съобразим с резултатите от анкетата, следва да е в София. До 2-3 дни ще дам предложение за конкретно място, където хем да наредим хубавиците, хем да може да седнем на маса да се видим.
                            Ок , тогава остава за София 22.03.08г. 14ч Място: чакаме Коки

Comment

Обаче ако решим да е в София имам по-добра идея: събота, 29 март, за да може колегите от страната (които са половината дотук) да се присъединят И към редовната ни среща в последната неделя на месеца - http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=2291 .

Желанието ми е да се представим като добри домакини и да организираме интересна програма за уикенда, която освен двете срещи може да включва някаква разходка, гонка и др. Няма да е проблем да намерим и подходящ хотел.

Съгласни ли сте да направим такъв Алфа 166-уикенд?
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Обаче ако решим да е в София имам по-добра идея: събота, 29 март, за да може колегите от страната (които са половината дотук) да се присъединят И към редовната ни среща в последната неделя на месеца - http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=2291 .

Желанието ми е да се представим като добри домакини и да организираме интересна програма за уикенда, която освен двете срещи може да включва някаква разходка, гонка и др. Няма да е проблем да намерим и подходящ хотел.

Съгласни ли сте да направим такъв Алфа 166-уикенд?
                                На мен не ми пречи , нека тези които кажат .. Иначе идеята е страхотна мисля

Comment

Working...
                                X